ZIELS AFSTEMMING

 

Een ziels afstemming is er om meer inzicht te krijgen wat er innerlijk bij jouw speelt, dingen die diep zijn weg gestopt maar onbewust nog een rol spelen of zorgen voor een blokkade kunnen hierdoor aan het licht komen. Meer inzicht krijgen in gevoelens maar ook antwoorden krijgen op vragen die je hebt. Zaken die je moeilijk kunt verwoorden, worden vertaald door jouw ziel waardoor er meer rust zal ontstaan omdat het op een andere manier wordt geuit.

Ik stem me af op jouw energie en ga in gesprek met jouw ziel. Alles wat ik door krijg of wat jouw ziel te vertellen heeft schrijf ik op. Daarnaast kan ik ook mocht je dit willen spanningen, blokkades en andere belastende energieën weg halen.

 

Op zielsniveau kan ik met iedere persoon of dier contact leggen en in gesprek gaan.

Mensen die zich niet goed kunnen uiten zoals bijvoorbeeld personen met een verstandelijke beperking, mensen met dementie of personen die de aarde binnnenkort moeten verlaten en niet of nauwelijks nog aanspreekbaar zijn. Ze willen graag gehoord worden maar daarbij kan het ook prettig zijn als je weet wat er innerlijk speelt of op welke manier de persoon graag gezien en benaderd wilt worden. Welke behoefte er is, welke angsten er zijn en op welke manier je iets kan betekenen.  Zelfs dingen die bijvoorbeeld nooit besproken zijn kunnen nu uitgesproken worden. 

 

 

Voor een ziels afstemming voor iemand anders heb ik altijd toestemming van degene nodig. Dit uit respect voor de privacy van elke persoon. Bij personen die zich niet of nauwelijks zich kunnen uiten of moeilijk/niet aanspreekbaar zijn vraag ik toestemming op zielsniveau. Wanneer ik geen toestemming krijg op zielsniveau geef ik hier ten alle tijden gehoor aan.