ZIELS AFSTEMMING

 

Een ziels afstemming is er om meer inzicht te krijgen wat er innerlijk bij jouw speelt, dingen die diep zijn weg gestopt maar onbewust nog een rol spelen of zorgen voor een blokkade kunnen hierdoor aan het licht komen. Meer inzicht krijgen in gevoelens maar ook antwoorden krijgen op vragen die je hebt. Zaken die je moeilijk kunt verwoorden, worden vertaald door jouw ziel waardoor er meer rust zal ontstaan omdat het op een andere manier wordt geuit.

 

Op zielsniveau kan ik met iedere persoon contact leggen en in gesprek gaan maar ook met dieren.

Mensen die zich niet goed kunnen uiten zoals bijvoorbeeld kinderen, mensen met een verstandelijke beperking, dementerenden personen of  personen die de aarde binnnenkort moeten verlaten. Ze willen graag gehoord worden maar daarbij kan het ook prettig zijn als je weet wat er innerlijk speelt of op welke manier de persoon graag gezien en benaderd wilt worden. Welke behoefte er is, welke angsten er zijn en op welke manier je iets kan betekenen.  Zelfs dingen die bijvoorbeeld nooit besproken zijn kunnen nu uitgesproken worden. 

 

 

 Ik stem me af op jouw energie en ga in gesprek met jouw ziel. Alles wat ik door krijg of wat jouw ziel te vertellen heeft schrijf ik op. Daarnaast haal ik spanningen, blokkades en andere belastende energieën weg. Alles doe ik in overeenstemming met jouw ziel.

 

Voor een ziels afstemming voor iemand anders heb ik altijd toestemming van degene nodig. Dit uit respect voor de privacy van elke persoon. Bij hele jonge kinderen of personen die zich niet kunnen uiten of moeilijk/niet aanspreekbaar zijn vraag ik toestemming op zielsniveau.