Kinderfluister sessie 

      

Vooral  jonge kinderen kunnen zich nog niet goed verwoorden wat hun dwars zit, waar ze last van hebben, wat ze voelen of waar ze behoefte aan hebben.

Ook oudere kinderen, kinderen met een autistisch spectrum of een verstandelijke beperking ,  kunnen moeite hebben met verwoorden, zich te uiten of zijn van zichzelf wat gesloten.

Als ouder merk en zie je dat er iets speelt, wil je graag je kind helpen, is het soms lastig om de vinger er op te leggen in wat er werkelijk aan de hand is en innerlijk bij hem of haar speelt. 

Kinderen zijn vaak gevoeliger voor hun omgeving en pakken veel meer op dan wij denken. 

Dit kunnen ze op een andere manier door bepaald gedrag te laten zien uiten: 

Woede uitbarstingen,

Onrustig slapen of onrustig zijn.

Veel huilen,

Niet alleen durven zijn.

Klagen over lichamelijke klachten zoals buikpijn of hoofdpijn.

Angstig zijn, faalangst, bepaalde dingen niet durven of willen

Stil of terug getrokken zijn, verlegen

Zich afsluiten waardoor het lijkt dat hij/ zij niet of slecht luistert.

Moeilijk in contact komen met anderen of snel overprikkeld zijn. 

Concentratie problemen niet goed mee kunnen komen op school

Ineens niet meer naar school of  de opvang willen.

 

 

Tijdens een kinderfluister sessie maak ik op zielsniveau contact met uw zoon of dochter.

Daarbij fungeer ik als tolk en vertaal wat jullie kind graag wilt vertellen en kenbaar wilt maken. 

Hoe hij/zij zich voelt, waar jouw zoon of dochter tegen aan loopt en waarom hij/ zij bijvoorbeeld bepaald gedrag laat zien. Wat er nodig is, of welke behoefte er is.

Ik laat uw zoon of dochter vertellen wat voor hem/ haar belangrijk is te uiten en wat hij/zij wilt delen.

Ook kan ik afstemmen op vragen die u heeft om zo een nog beter beeld te krijgen in hetgeen er speelt en nodig is.

 

 

Een kinderfluister sessie is mogelijk bij mij in de praktijk of op locatie in de buurt van Zutphen.

Uw zoon of dochter hoeft hierbij niet aanwezig te zijn. Wanneer langskomen in de praktijk geen optie is vanwege bijvoorbeeld de afstand, kan een kinderfluister sessie ook telefonisch worden gegeven of via beeldbellen.

Soms heb je maar een korte vraag of bepaalde specifieke vragen waar je graag meer inzicht of antwoord op zou willen hebben wat betreft jouw kindje. Wanneer je het prettiger vindt om rechtstreeks antwoord/inzicht te krijgen. Wanneer je merkt dat jouw kindje onrustiger is dan anders, meer huilt, minder goed slaapt, vaker boos is dan normaal etc. Via een telefonisch gesprek of via de whats app kan ik voor je afstemmen en inzicht en antwoord geven in wat er speelt waardoor er duidelijkheid en meer rust kan ontstaan. Een kinderluister sessie is aan te vragen via centrumamara@gmail.com of via een whats app bericht.

Voor meer informatie mag u mij ook altijd bellen.

In verband met de privacy van uw kind vind ik het belangrijk dat kinderen vanaf 10 jaar op de hoogte zijn van de fluister sessie en hun toestemming hiervoor geven. Bij jongere kinderen vraag ik op zielsniveau om hun toestemming.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderluister en coaching traject

 

Het kan zijn dat je na een luister sessie behoefte hebt aan een stukje begeleiding, extra handvatten, antwoorden of inzichten. 

Samen kijken naar oplossingen en aanbrengen van veranderingen. Maar ook kijken wat er in jou/jullie als ouder(s) nog speelt welke ballast nog mee gedragen wordt vanuit het verleden, welke patronen en overtuigingen er doorbroken mogen worden die onbewust invloed kunnen hebben op jouw kindje en zijn ontwikkeling en gedrag. 

Wanneer je als ouder bereid bent zaken in jezelf aan te pakken help je niet alleen jezelf maar ook jouw kindje om zich verder te kunnen ontwikkelen in alle vrijheid alles staat met elkaar in verbinding.

 

Door middel van coaching in combinatie met afstemming en het onderzoeken en doorbreken van vastzittende overtuigingen, patronen en familiaire belastingen, het weg halen en inzichtelijk maken van  ballast  maar ook inzichtelijk maken wat jouw kindje jou spiegelt en duidelijk wilt maken in bepaald gedrag, komt er steeds meer  ruimte,  rust en balans bij zowel jullie als ouder(s) als bij het kindje of binnen het gehele gezin.

 

Samen kijken we stap voor stap wat er aangeraakt en geheeld mag worden en welke invloed dit heeft op het kindje. Welke ballast vanuit het verleden er los gelaten mag worden zodat er ruimte ontstaat.

Daarnaast is er tijdens elke ontmoeting ruimte om vragen te stellen waarop ik kan afstemmen om zo steeds meer duidelijkheid en inzichten te krijgen waarin er een totaal beeld kan ontstaan en helderheid en rust ontstaat.

 

 

kort traject  bestaat uit:

een intake, kinderluister sessie, 

3 coaching/afstemming sessie's van 90 min.

 

Traject van ongeveer 6 maanden

Intake

Kinderluister sessie

6 x coaching afstemming van 90 min