Workshops en Meditatie

 

Verschillende workshops worden gegeven in kleine groepjes van  4 a  5 personen.

Dit omdat ik persoonlijke begeleiding en daarvoor de ruimte hebben erg belangrijk vind.

Het geven van een individuele workshop of een zelf samengesteld groepje is ook een mogelijkheid waarin we samen een  datum zullen afstemmen. 

Voor geplande workshops zie de link agenda. 

Voor een eigen samengesteld groepje of het individueel volgen van een workshop neem gerust contact met mij op om te overleggen naar de mogelijkheden.

 

 

Workshop Automatisch schrift

In deze workshop laat ik je kennis maken met automatisch schrift. Door middel van automatisch schrift kan je contact maken met de spirituele wereld. 

Zo kunnen gidsen, overleden dierbaren of engelen hun boodschappen doorgeven via pen en papier.

Jouw hand wordt als het ware overgenomen en woorden en zinnen verschijnen op papier zonder dat je enige moeite voor hoeft te doen. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen, te ontspannen en durven vertrouwen.

Hierbij begeleid ik je. Boodschappen die je via automatisch schrift mag ontvangen zullen altijd warm en liefdevol zijn.  Er zullen mooie boodschappen, inzichten, antwoorden of troostende woorden op papier verschijnen.

In deze workshop zal ik de theorie van automatisch schrift behandelen, het belang  van goed aarden, jezelf beschermen en ontspannen.

We gaan kennis maken en contact leggen met jouw gids.

En daarna onder begeleiding gaan oefenen met automatisch schrift.

 

De workshop is inclusief schrijf boek, pen en syllabus

 Investering: € 65,-

 

Intuïtief Schrijven

 

Tijdens deze workshop Intuïtief schrijven maak je contact met jouw onderbewuste en laat je op papier verschijnen wat er diep in jouw speelt. Waar je aandacht aan mag schenken, antwoord op wilt of heldere inzichten. Schrijven vanuit gevoel jouw hoofd achterwege laten en alles wat er bij je op komt op papier laten verschijnen. Intuïtief schrijven kan helend werken omdat je uit wat er innerlijk bij je speelt. Door het schrijven schep je ruimte en kun je beter los laten en ontstaat er gevoel van rust. Maar het helpt je ook om helderheid te scheppen in bepaalde situaties.

 Door te schrijven leer in contact met jouw gevoel te komen. 

Intuïtief schrijven in verbinding met jezelf antwoord krijgen op vragen die je hebt. Jezelf beter leren kennen door vanuit jouw gevoel en intuïtie woorden op papier te laten komen. Ontdekken wie je werkelijk bent waar jouw krachten liggen of jouw zielsmissie. Al schrijvend ontdekken wat er gehoord wilt worden waar jouw sterke punten liggen of wat er nog aangeraakt mag worden. Daarnaast kan je jezelf ook vragen voorleggen over bepaalde situaties, werk, keuze's etc.

Tijdens deze workshop geef ik je uitleg, handvaten en tips over intuïtief schrijven. Gaan we contact maken met ons onderbewuste, en af te stemmen op wat er op papier mag verschijnen.

 

Deze workshop is inclusief Syllabus, schrijfboek en pen. 

Investering:  € 65,-

  

 

 

De kracht  en wijsheid van Kristallen.

Over de helende werking van kristallen is veel bekend en veel te vinden in stenen boeken of op internet waarneer zoekt op een bepaalde steen of werking.

Tijdens deze workshop bestaande uit 2 delen laat ik je op een andere manier kennis maken met de helende kracht en wijsheid van de kristallen. Door intuïtief op ze af te stemmen en zelf te ervaren wat ze voor je kunnen betekenen en welke boodschap ze voor je hebben.

In deel 1 neem ik je mee om te leren  af  stemmen op een kristal. De energie van een kristal leren voelen en de basis beginselen over het werken met kristallen.  Inbegrepen zitten 4 kristallen die je zelf mag uitkiezen  waar je mee gaat werken en gaat ervaren.

In deel 2 gaan we een stapje verder. Het leren communiceren met de steen.                                                 Waar wil hij jouw in ondersteunen. Het leren afstemmen, luisteren en openstaan  in het ontvangen van de boodschappen van de stenen.

 

In deze workshop zit inbegrepen:

Deel 1 en deel 2

4 kristallen door jouw uitgekozen

Syllabus

schrijfboekje en pen

 

Investering: € 150,-

 

 

Engelen Workshop

In deze workshop laat ik je kennis maken met de wonderende en liefdevolle wereld van de engelen.

Engelen zijn altijd om ons heen, ze willen ons graag helpen maar respecteren onze vrije wil.

Daarom willen  de Engelen dat wij hun om hulp, begeleiding, troost of advies vragen.

De inhoud van de workshop waarin ik uitleg geef over wat engelen zijn, hoe je contact kan maken.

Op welke manieren Engelen met ons contact maken.

Het kunnen ontvangen van boodschappen van de Engelen.

En wie zijn jouw bescherm engelen.

 

investering: € 65,-

  

 

 

Engelen meditatie Avond

Tijdens deze meditatie avond zijn we omgeven met de liefdevolle, helende en warme energie van Engelen. Samen met de Engelen gaan we een mooie reis maken.

Je ontvangt mooie boodschappen, inzichten en helende energie.

Tijdens deze meditatie kan je de Engelen om hulp vragen voor jezelf, voor anderen of voor de wereld.

De Engelen kunnen je helpen om je doelen te verwezenlijken en je daarin te begeleiden en ondersteunen. Pijn en verdriet te verzachten en angsten, bezorgdheid en emoties los te laten.

Investering: € 20,-

 

 

Cursus Spirituele ontwikkeling

 

Tijdens deze cursus spirituele ontwikkeling  leer je om  in verbinding met jezelf te komen en te vertrouwen op jouw intuïtie en daardoor jezelf meer spiritueel te ontwikkelen.

 

Leven vanuit jouw hart en jouw innerlijke kracht en spirituele vermogens weer tot uiting laten komen.

Vaak worden we door de drukte van alledaagse dingen van het leven geleefd. Verwachtingen van anderen, van jezelf, opgelegde druk van moeten.

Hierdoor is het soms lastig om de verbinding met jezelf,  in wie je in werkelijkheid bent en  jouw ware verlangens te voelen. 

Iedereen heeft de gave om zich meer spiritueel te ontwikkelen,  innerlijk weten, zien, horen of voelen.  Zodra je het verlangen voelt om hier meer mee te willen doen en je ook daadwerkelijk ja zegt gaan er dingen op jouw pad komen. 

Spirituele ontwikkeling of spiritueel zijn is de verbinding met jezelf weer kunnen voelen en leven vanuit jouw hart.

Jouw hart is namelijk jouw innerlijke kompas als  je daar naar kunt luisteren wijst jouw hart jouw de weg.

Tijdens deze cursus bestaande uit 4 bijeenkomsten:

Het ontwikkelen van jouw intuitie, de verbinding voelen met jouw hart. 

Luisteren naar wat jouw gevoel jouw ingeeft, wat er nodig is.

Het belang van aarden en meditatie.

Het in balans brengen van de chakra's en opschonen van jouw aura.

Je leert jouw eigen energie te beschermen en onderscheid te maken welke energie van jou is en welke je oppikt van anderen of uit jouw omgeving.

Gids contact en contact met engelen

 Het leren ontvangen van boodschappen en tekens kunnen zien van het universum.

 Bij deze cursus ontvang je een syllabus

Schrijfboek en pen

Investering: € 285,-

Duur: 4 avonden of ochtenden