Mijn naam is Lonneke Jurcka-Brouwer. 

Samen met mijn man,  zoon en dochter wonen wij in het mooie Zutphen. 

Van kleins af aan wist ik al dat ik met mensen wilde werken. Op de basis school hielp ik de kleuter juf met de kleuters en als meisje van dertien deed ik vrijwilligers werk op een verpleeghuis.                            Ik vond het heerlijk om iets te kunnen betekenen voor de mensen om mij heen. 

Als kind zag en voelde ik veel, was heel gevoelig voor sferen en had vaak het gevoel dat ik niet alleen was of voelde dingen aan die gingen gebeuren.                  

Na de geboorte van mijn eigen kinderen kreeg ik het gevoel dat ik er iets mee mee mocht gaan doen.

Mijn spirituele ontwikkeling ging ineens in een stroom versnelling toen ik met knie problemen thuis kwam te zitten. Nadat ik  een aantal operaties verder was kreeg ik te horen dat terug keren als pedagogisch medewerker op een kinderdag verblijf niet meer mogelijk was. In eerste instantie voelde dit nieuws erg zwaar,  maar al gauw voelde dit als kans.  Een droom die ik eigenlijk al heel lang had waar te maken een eigen praktijk.

Zeventien jaar heb ik met veel plezier in de kinderopvang gewerkt en daardoor ook de wens om met kinderen te blijven werken alleen dan op een andere manier. 

 Een eigen praktijk waarin ik anders kijk naar gedrag van kinderen waarin ik luister naar wat hun ziel mij te vertellen heeft, wat er innerlijk speelt wat nog niet  geuit of vertaald kan worden door hun in woorden. 

Juist door mijn pedagogische ervaring en kennis kan ik dit  heel mooi samen bundelen met het spirituele en daarin voor zowel het kindje als voor de ouders er zijn en begeleiding bieden waar nodig is.

Daarnaast geef ik spirituele stervensbegeleiding, rouw en verlies 

In 2014  heeft Centrum Amara zijn deuren geopend en is mijn droom werkelijkheid geworden♡ 

 

Soms is het  nodig om even stil gezet te worden of stil te staan. Zodat je kan voelen welke richting je nu eigenlijk echt op wilt. Waarin je kan waarmaken waar je naar verlangt. Stil te zijn en kunnen luisteren naar de fluisteringen van jouw ziel.  Jouw diepste verlangen te kunnen onderzoeken en te voelen welke veranderingen er nodig zijn om dit te kunnen waarmaken.♡