Mijn naam is Lonneke Jurcka-Brouwer. 

Samen met mijn man,  zoon en dochter wonen wij in het mooie Zutphen. 

Van kleins af aan wist ik al dat ik met mensen wilde werken. Op de basis school hielp ik de kleuter juf met de kleuters en als meisje van dertien deed ik vrijwilligers werk op een verpleeghuis.                                    Ik vond het heerlijk om iets te kunnen betekenen voor de mensen om mij heen. 

Als kind zag en voelde ik veel, was heel gevoelig voor sferen, wist feilloos wanneer het niet goed met iemand ging. Had vaak het gevoel dat ik niet alleen was of voelde dingen aan die stonden te gebeuren.            

Na de geboorte van mijn eigen kinderen kreeg ik het gevoel dat ik hier iets mee mocht gaan doen.

Mijn spirituele ontwikkeling ging ineens nog meer  in een stroom versnelling toen ik met knie problemen thuis kwam te zitten. Nadat ik een aantal operaties verder was kreeg ik te horen dat terug keren als pedagogisch medewerker op een kinderdag verblijf niet meer mogelijk was.

In eerste instantie voelde dit nieuws erg zwaar,  maar al gauw voelde dit als kans.  Een droom die ik eigenlijk al heel lang had om waar te maken. Een eigen praktijk waarin ik mag fungeren als tolk en wegwijzer en het geven van een stukje coaching/begeleiding aan personen. 

 Anders kijken naar gedrag van kinderen waarin ik luister naar wat hun ziel mij te vertellen heeft, wat er innerlijk speelt wat nog niet  geuit of vertaald kan worden door hun in woorden. 

Juist door mijn pedagogische ervaring en kennis kan ik dit  heel mooi samen bundelen met het spirituele en daarin voor zowel het kindje als voor de ouders er zijn en begeleiding bieden waar nodig is.

Zeventien jaar heb ik met heel veel plezier in de kinderopvang gewerkt. In 2014 opende Centrum Amara zijn deuren en begon er voor mij een nieuw avontuur.

 

liefs,

Lonneke

 

 

 

Soms is het  nodig om even stil gezet te worden of stil te staan. Zodat je kan voelen welke richting je nu eigenlijk echt op wilt. Waarin je kan waarmaken waar je naar verlangt. Stil te zijn en kunnen luisteren naar de fluisteringen van jouw ziel.  Jouw diepste verlangen te kunnen onderzoeken en te voelen welke veranderingen er nodig zijn om dit te kunnen waarmaken.♡