Zielscoaching traject


Tijdens een ziel coaching traject gaan wij samen op zoek waar je daadwerkelijk naar verlangt en hoe je  jouw leven het liefst zou willen invullen. Wie ben je echt? Waar ligt jouw passie en wat is jou doel hier op aarde. Waar ligt jouw kracht en waarin laat je je nog niet volledig zien. Welke blokkades, patronen, overtuigingen, angsten, overleving strategieën zijn er nog aanwezig die in de weg staan om daadwerkelijk jouw hart te volgen. Welke rollen heb je aangenomen/ overgenomen.  Wat past nog wel en wat mag je loslaten.De Zielscoaching bestaat uit een viertal één op één momenten bij mij in de praktijk of via beeldbellen. Het traject wordt helemaal afgestemd op jouw als persoon in jouw vraagstelling en wat er nodig is. Daarin reik ik je antwoorden en inzichten aan, vertaal de boodschappen vanuit jouw ziel en leer je deze ook te kunnen horen/ ontvangen. Ik help je om weer in balans te komen en daadwerkelijk jouw hart te laten spreken en te leren luisteren naar jouw ware gevoel. Samen kijken naar knel punten, oude overtuigingen, patronen, blokkades waar komen ze vandaan en wat is er nodig om ze los te laten.

Het zal een verdiepende reis worden die jouw meer laat voelen en zien wie jij echt bent en waar je voor staat en jouw meer in jouw kracht zet. Meer innerlijke rust gaat brengen, waarin je beter kunt afstemmen op wat je wilt en welke richting je op mag. De boodschappen vanuit jouw ziel, universum en gidsen ontvangen. Onderscheid kunnen maken tussen jouw intuïtie en wat jouw hart ingeeft en wanneer het hoofd er tussen komt. En uiteindelijk dichter bij de weg gaan bewandelen die bij jouw zielsmissie hoort.


Zielcoaching traject

Vier coaching momenten bij mij in de praktijk of via video bellen 90 min

1 kristal afgestemd op jouw ziels energie met persoonlijke boodschap waar je mee kunt werken of die bij je kunt dragen.

Één keer per week mogelijkheid om te delen of vragen te stellen via de app.

De sessies dienen in een termijn van 3 maanden gepland te worden.

Investering: 450,-


Voor wie:

Wanneer je graag meer uit het leven wilt halen, dichter bij jezelf en zielsmissie wilt komen. Openstaat voor spiritualiteit wetende dat er meer is tussen hemel en aarde en alles met elkaar in verbinding staat. Voelt dat er een verandering nodig is in jouw leven of dagelijkse invulling. Wanneer je een moeilijke of ingrijpende tijd hebt mee gemaakt waarin je het moeilijk vind om de draad weer op te pakken. Voelt dat je je leven een andere wending mag gaan geven. Wanneer je het gevoel hebt dat iets in jou jouw tegenhoudt om daadwerkelijk stappen te zetten. En bereid bent om daar naar te kijken en mee aan de slag te gaan.