Diensten

Baby fluister sessie

Tijdens een baby fluister sessie stem ik mij op zielsniveau af op jullie kindje.

Daarbij fungeer ik als tolk en vertaal wat jullie kindje graag wilt vertellen en kenbaar wilt maken. Een baby fluister sessie kan veel rust geven , antwoorden en inzichten aanreiken en kan helpend of troostend zijn.


Kinder fluister sessie

Vooral  jonge kinderen kunnen zich nog niet goed verwoorden wat hun dwars zit, waar ze last van hebben, wat ze voelen of waar ze behoefte aan hebben.

Ook oudere kinderen, kinderen met een autistisch spectrum of een verstandelijke beperking ,  kunnen moeite hebben met verwoorden, hun gevoelens te uiten of zijn erg gesloten.

Als ouder merk en zie je dat er iets speelt, wil je graag je kind helpen, is het soms lastig om de vinger er op te leggen in wat er werkelijk aan de hand is en innerlijk bij hem of haar speelt. 


Ziels afstemming, vertaler van de ziel

Tijdens een  ziels afstemming fungeer ik als vertaler en tolk  om  te communiceren met een dierbaar persoon die zich  niet of  moeilijk verstaanbaar kan maken of zich niet meer kan uiten. 

Wanneer je bijvoorbeeld de zorg hebt  voor een naaste met dementie, een verstandelijke beperking of een dierbare die de aarde binnenkort gaat verlaten.


Reading / medium sessie

Een reading of medium sessie kan uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar antwoorden of bepaalde inzichten.  Wanneer je wilt weten wat er onbewust bij je speelt, waarom bepaalde situaties zich herhalen of bepaalde thema's steeds blijven terug komen. Of bijvoorbeeld: Inzicht in familie lijnen, patronen of overtuigingen. Vragen over  jouw levens pad of het maken van een keuze.


Spirituele stervensbegeleiding rouw en verlies

Spirituele stervens begeleiding  in de breedste vorm van het woord waarbij je kunt denken aan begeleiding bij het loslaten van het leven, afstemmen op wat er nodig is, welke wensen er zijn en waar er op het moment behoefte aan is.  Antwoord geven op bepaalde levens vragen, aanreiken van inzichten en het brengen van een stuk rust, verzachting of wegnemen van angsten en ballast. 


Woorden van troost

Een korte boodschap met helende troostende woorden speciaal afgestemd op jou.

Woorden die jou weer kracht en vertrouwen geven of antwoord op die ene brandende vraag.

Op momenten dat je even vast zit in een bepaalde situatie of voor een moeilijke keuze staat. Wanneer je een lichtpuntje kan gebruiken wanneer je een dierbaar persoon enorm mist of intens verdriet ervaart. 


Spirituele coaching

Soms loop je even vast op momenten in je leven weet je even niet goed welke richting je op mag of hoe je uit een bepaalde situatie kan komen.

Sta je voor een moeilijke keuze in je leven of heb je behoefte aan wat extra steun een luisterend oor, handvatten om weer verder te komen of behoefte aan antwoorden en inzichten.


Automatisch schrift

Via automatisch schrift kan ik contact maken met gidsen, overleden dierbaren en engelen.  Ik maak contact met de spirituele wereld en laat een gids of overleden dierbare naar voren komen die via mijn hand een boodschap op papier laat verschijnen. Mijn hand wordt niet alleen overgenomen maar ook mijn handschrift en de  zinsbouw vaak ook.


Healing

Over het algemeen is de energie in ons zelf in balans maar door ziekte, gebeurtenissen of een operatie in ons leven of zelfs vorige levens kan een verstoring van de energiebalans ontstaan. Als deze niet hersteld wordt kunnen er blokkades ontstaan dat zich kan uitten in lichamelijke of mentale klachten. Met een healing kan je deze energie weer herstellen en laten stromen.