Spirituele Coaching


Soms loop je even vast op momenten in je leven weet je even niet goed welke richting je op mag of hoe je uit een bepaalde situatie kan komen.

Sta je voor een moeilijke keuze in je leven of heb je behoefte aan wat extra steun een luisterend oor, handvatten om weer verder te komen of behoefte aan antwoorden en inzichten.

Wanneer je graag zou willen dat er even iemand een stuk met je mee wandelt, fungeert als wegwijzer, met je mee kijkt of  je  ondersteunt in bepaalde situaties.

Kan ik je begeleiden tijdens een coaching traject.

Het traject bestaat uit een 5-tal gesprekken gecombineerd met energetische behandelingen waardoor de energie in jouw lichaam weer in balans komt en meer rust kunt ervaren naast de gesprekken die wij samen voeren. 

Ik kan afstemmen op vragen die je hebt, voelen wat de diepere betekenis is van bijvoorbeeld de situatie waarin je zit. Antwoorden en inzichten aanreiken, blokkades, patronen en overtuigingen opsporen en doorbreken.

Samen kijken wat er nodig is om datgene te bereiken waar je graag naartoe wilt of wat er nodig is om jouw eigen pad weer te gaan volgen of om uit een bepaalde situatie te komen.


Het traject bestaat uit  3 of 5 tal persoonlijke coaching momenten in de praktijk. 

Telefonisch of via beeldbellen is ook een mogelijkheid.            


 


                                                    

Spirituele Coaching bij Spirituele Ontwikkeling

Sta je op een punt in je leven waarin je merkt dat je je steeds meer op spiritueel en persoonlijk gebied aan het ontwikkelen bent. Wil je dichter bij jezelf komen, meer innerlijke rust ervaren, loskomen van oude patronen of overtugingen of ben je op zoek naar de diepere betekenis van jouw leven. Wanneer je onrust voelt als  je nadenkt over wat je echt zou willen. Wanneer je voelt dat je door angsten of blokkades niet echt verder komt om stappen te zetten of een keuze te maken. 

Heb je tijdens deze ontwikkeling vragen of ben je op zoek naar iemand die je hierin begeleid, ondersteunt, inzichten en antwoorden aanreikt of wil je bepaalde dingen leren of ontwikkelen. Dan kan ik je door middel van een coaching traject of losse sessies begeleiden. Je kunt bij mij terecht met al je vragen die betrekking hebben op jouw persoonlijke en spirituele  proces. Ik kijk met je mee, geef handvatten/adviezen en begeleiding en probeer jou via je eigen intuïtie in contact te brengen met jouw innerlijke kracht en zelfhelend vermogen. Door bepaalde zaken aan te pakken of verder te ontwikkelen kom je meer in je kracht te staan en dichter bij je zelf. Daarbij vind ik het belangrijk dat een iedereen zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Ik ben van mening als je zuivere intenties hebt en je hart en intuïtie daarin volgt je de manier vindt van toepassen en /of werken die bij jou past. Mijn manier hoeft niet jouw manier te zijn en dat geldt met alles in het leven. Vandaar dat het traject/ sessie speciaal op jouw afgestemd wordt, wat heb je nodig qua begeleiding, waarin zou je meer willen leren, advies willen hebben, antwoorden, inzichten of juist een stukje bevestiging. Geen enkel traject/ sessie is daarom hetzelfde. Alles doe ik samen met jou zodat je jouw eigen vorm er aan kan geven en het daarna kan toepassen.

Het traject bestaat uit een 3 of  5-tal gesprekken van 90 min gecombineerd met energetische behandelingen. Hierdoor kan de energie nog meer gaan stromen wat een positief effect heeft voor jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Het coaching traject kan zowel in mijn praktijk, via beeldbellen of telefonisch.