Zielsafstemming vertaler van de ziel

 

Tijdens een  zielsafstemming fungeer ik als vertaler en tolk  om  te communiceren met een dierbaar persoon die zich  niet of  moeilijk verstaanbaar kan maken of zich niet meer kan uiten. 

Wanneer je bijvoorbeeld de zorg hebt  voor een naaste met dementie, een verstandelijke beperking of een dierbare die de aarde binnenkort gaat verlaten.

Ondanks dat personen zich moeilijk kunnen uiten of verstaanbaar kunnen maken willen ze wel graag gehoord en gezien worden. Daarbij is het ook prettig wanneer je weet wat er innerlijk speelt en op welke manier je er voor degene kunt zijn. Op welke manier de persoon graag gezien en benaderd wilt worden. Welke behoeftes er zijn, welke angsten er misschien spelen. Op welke manier er dingen binnen komen. Welke wensen er zijn en welke veranderingen degene  graag zou willen zien. Dingen die nooit besproken zijn kunnen nu uit gesproken worden of worden opgehelderd. Door op zielsniveau datgene te kunnen uiten wat er innerlijk speelt ontstaat er rust en ruimte bij degene. Er wordt op een andere manier geluisterd waardoor degene zich gehoord voelt.  Er ontstaat een stuk begrip en duidelijkheid in wat er speelt en hoe eventueel om te gaan met bepaalde zaken of gedrag.

Dit alles in overeenstemming met de ziel van de persoon. Wanneer iets niet de bedoeling is of nog niet de juiste tijd krijg ik dit te horen. Waarin ik ten alle tijde gehoor geef aan de vrije wil van de persoon  en deze respecteer en zal waarborgen.

 

Ook kan ik  inzichten geven aan verplegend personeel hoe betreffende persoon benaderd wilt worden. Wat er nodig is of vertalen van bepaald gedrag  om er achter te komen wat er speelt.

 

Een zielsafstemming kan bij mij in de praktijk.  Op locatie rondom de buurt van Zutphen.

Telefonisch of via beeldbellen. 

Wanneer het nodig is om de energie te reinigen zal ik dit ook doen. Hierbij haal ik belastende energie en/ of blokkades weg waardoor de energie weer vrij kan stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam zich kan herstellen.