Via automatisch schrift kan ik contact maken met gidsen, overleden dierbaren en engelen.  Ik maak contact met de spirituele wereld en laat een gids of overleden dierbare naar voren komen die via mijn hand een boodschap op papier laat verschijnen. Mijn hand wordt niet alleen overgenomen maar ook mijn handschrift en de  zinsbouw vaak ook.

 

Met een consult automatisch schrift kan er antwoord gegeven worden op levens vragen. Het kan inzicht en helderheid brengen in bepaalde problematiek. Heldere boodschappen op momenten dat je even vast loopt op bepaalde punten in je leven. Een duwtje in de rug krijgen door een bevestigend antwoord waardoor je eindelijk een besluit kunt nemen. Automatisch schrift kan ook innerlijke rust geven als er bijvoorbeeld nooit afscheid is geweest van een overleden dierbare. Misschien zou je nog graag een antwoord op iets willen of zijn er nooit of volledig dingen uitgesproken

Voor veel mensen brengt het rust wanneer ze een boodschap kunnen ontvangen waarin een aantal dingen opgehelderd zijn. Doordat het op schrift staat kan het altijd nog eens na gelezen worden, bepaalde dingen in u in laten werken of op momenten terug lezen in een moeilijke periode.