Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle consulten van Centrum Amara.

1.       Afspraak.

Consulten dienen altijd op afspraak gemaakt te worden. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Centrum Amara.

 

2.       Annuleren.

Voor afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden geannuleerd ben ik genoodzaakt de consult kosten in rekening te brengen.

 

3.       Betalen.

De behandeling en prijs worden vooraf besproken. Consulten dienen na afloop van het consult contant betaald te worden. Gepast betalen wordt zeer op prijs gesteld. Alle prijzen die op de website staan zijn incl. btw. Behandelingen die op afstand gegeven worden dienen vooraf  betaald te worden.

 

 

4.       Aansprakelijkheid.

Centrum Amara is niet aansprakelijk voor materiële schade voor, tijdens en na een consult. Tevens zijn de gegeven consulten een aanvulling om klachten te verhelpen of te verminderen door de bron van het ontstaan aan te pakken. Klachten zullen ten alle tijde eerst door een arts beoordeeld moeten worden. Het niet bezoeken van een arts is op eigen verantwoording van de cliënt. Centrum Amara kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld en zal zich ook nooit mengen in de diagnose gegeven door een arts.

 

5.       Privacy.

Persoonlijke gegevens zullen nooit aan derde worden verstrekt.