Kinderfluister en coaching traject

Een kinderfluister sessie is er om meer inzicht te krijgen in wat er innerlijk bij jouw kindje speelt. Baby's en jonge kinderen kunnen zich nog niet goed verwoorden wat hun dwars zit of innerlijk bij hun speelt, waar ze behoefte aan hebben. 

 Kinderen zijn vaak gevoeliger voor hun omgeving en pakken veel meer op dan wij door hebben. Dit uiten ze bijvoorbeeld door veel huilen, woede uitbarstingen, onrustig slapen of onrustig zijn, buik klachten, angsten of stil en terug getrokken zijn. 

Via een kinderfluister sessie maak ik op ziels niveau contact met uw kindje en laat hem/haar vertellen wat er speelt, hoe hij/zij zich voelt, waar hij/zij tegen aan loopt en waarom hij bijvoorbeeld bepaald gedrag laat zien. Daarnaast stem ik ook af op zijn/haar energie om eventuele blokkade's en ballast bij hem/haar weg te halen zodat de energie weer vrij kan stromen.


Het kan zijn dat je na een fluister sessie behoefte hebt aan een stukje begeleiding, extra handvatten, antwoorden of inzichten. 

Samen kijken naar oplossingen en aanbrengen van veranderingen.  Maar ook  kijken wat er in jou/jullie als ouder(s) nog speelt welke ballast  nog mee gedragen wordt vanuit het verleden , welke patronen ,overtuigingen er doorbroken mogen worden die onbewust invloed kunnen  hebben op jouw kindje en zijn ontwikkeling en gedrag. 

Wanneer je als ouder bereid bent zaken in jezelf aan te pakken help je niet alleen jezelf maar ook jouw kindje om zich verder te kunnen ontwikkelen in alle vrijheid alles staat met elkaar in verbinding.


Door middel van coaching in combinatie met afstemming en het onderzoeken en doorbreken van vastzittende overtuigingen, patronen en familiaire belastingen , het weg halen en inzichtelijk maken van ballast  maar ook inzichtelijk maken wat jouw kindje jou spiegelt en duidelijk wilt maken in bepaald gedrag, komt er steeds meer  ruimte,  rust en balans bij zowel de ouder(s)   als  bij het  kindje of binnen het gehele gezin.


Samen kijken we stap voor stap wat er aangeraakt en geheeld mag worden en welke invloed dit heeft op het kindje. Welke ballast vanuit het verleden er los gelaten mag worden zodat er ruimte ontstaat.

Daarnaast is er tijdens elke ontmoeting ruimte om vragen te stellen waarop ik kan afstemmen om zo steeds meer duidelijkheid en inzichten te krijgen waarin er een totaal beeld kan ontstaan en helderheid en rust ontstaat.

 


kort traject  bestaat uit:

een intake, kinderfluister sessie, 

nabespreking 

 3 coaching/afstemming sessie's van 90 min.


Traject van ongeveer 6 maanden

Intake

Kinderfluister sessie

Nabespreking

6 x coaching afstemming van 90 min