Edelstenen 

Ik heb een grote passie voor het werken met edelstenen en mensen met de helende en ondersteunende kracht van edelstenen in verbinding brengen.

Edelstenen kunnen vaak gezien worden als ondersteuning bij verschillende klachten zoals   angsten, onzekerheid, stress ,onrust rouw en verdriet, spirituele ontwikkeling, aarding, bescherming,  hoog sensitiviteit en lichamelijke klachten.


Als jong meisje was ik al gefascineerd door de stenen en had ik een hele verzameling op mijn kamer. Pas op latere leeftijd kwam de interesse in de werking ervan, en kon een steen zoveel aantrekkingskracht hebben in een winkel dat hij wel met mij mee naar huis moest. Soms wanneer ik twijfelde of ik de steen wel of niet moest kopen en alweer lang thuis was bleef de steen maar terugkomen in mijn gedachten en leek het net alsof hij mij maar bleef roepen. Ik kon dan vaak niets anders doen dan terug naar de winkel gaan en hem alsnog mee naar huis te nemen.

 

De interesse in stenen kwam meer en meer toen ik de opleiding aura en Chakra healing deed waarbij  edelsteentherapie ook in werd mee genomen.

Ik merkte wanneer ik mij intuïtief afstemde op een persoon ik door kreeg welke steen kon helpen, en waarmee de steen in kon ondersteunen.

Ik meer ben gaan werken met stenen door mij af te stemmen op de persoon. Zo heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkelt. Ik laat mij puur leiden door wat erdoor komt en niet wat een steen voor algemene werking heeft. Dat komt vaak later aan de orde.  Iedere persoon reageert namelijk anders op dezelfde steen die bijvoorbeeld goed tegen hoofdpijn is. Daarbij kan het ook zijn dat er eerst iets anders nodig is om daarna de klacht waar het eigenlijk om gaat aan te pakken of te kunnen verminderen.

 

* Een steen is geen medicijn enkel en alleen om ondersteuning te bieden bij klachten. Raadpleeg altijd een arts bij medische klachten

 

Hoe gaat een afstemming in zijn werk.

 

 Wanneer mensen bij mij komen met een bepaalde hulp vraag en daarvoor een bepaalde steen bij zich willen dragen.  Stem ik mij af op hun energie. Ik stem mij dan energetisch af door mij met de energie van de persoon te verbinden. Ik krijg dan te horen wat degene nodig heeft, bijvoorbeeld rust en vertrouwen en daarbij krijg ik een bepaalde steen door. Daarnaast kan ik ook een persoonlijke boodschap van de steen laten doorkomen waarmee de steen degene wil en kan helpen. Daarna pak ik indien gewenst de algemene beschrijving van de steen er bij waar de steen verder nog meer voor staat.