Tijdens een  zielen afstemming fungeer ik als vertaler en tolk  om  te communiceren met een dierbaar persoon die zich  niet of  moeilijk verstaanbaar kan maken of zich niet meer kan uiten. 

Wanneer je bijvoorbeeld de zorg hebt  voor een dierbaar persoon met dementie, een verstandelijke beperking of een naaste die de aarde binnenkort gaat verlaten.

Ze willen graag gehoord en gezien worden, daarbij kan het ook prettig zijn wanneer je weet wat er innerlijk speelt en op welke manier je er voor hem/ haar kunt zijn. Op welke manier de persoon graag gezien en benaderd wilt worden. Welke behoeftes er zijn, welke angsten er spelen en op welke manier er dingen binnen komen. Welke wensen er nog zijn en welke veranderingen hij /zij graag zou willen zien. Dingen die nooit besproken zijn kunnen nu uit gesproken worden of worden opgehelderd. Door op ziels niveau datgene te kunnen uiten wat er innerlijk speelt ontstaat er rust en ruimte bij degene hij/voelt zich gehoord en er ontstaat een stuk begrip en duidelijkheid in wat er speelt en hoe eventueel om te gaan met bepaalde zaken of gedrag.

Dit alles in overeenstemming met de ziel van de persoon.  Wanneer iets niet meer de bedoeling is of nog niet de juiste tijd krijg ik dit te horen. Waarin ik ten alle tijde  gehoor geef aan de vrije wil van de persoon  en deze respecteer en zal waarborgen.


Ook kan ik  inzichten geven aan verplegend personeel hoe betreffende mijnheer/ mevrouw benaderd wilt worden. Wat er nodig is of vertalen van bepaald gedrag  om er achter te komen wat er speelt.


Een zielenafstemming kan ik op afstand doen na de hand krijgt u van mij het verslag. Wanneer het nodig is om de energie te reinigen zal ik dit ook doen. Hierbij haal ik belastende energie en/ of blokkade's weg waardoor de energie weer vrij kan stromen en het zelfhelend vermogen van het lichaam zich kan herstellen.


Een mogelijkheid is om na de zielenafstemming deze  telefonisch te bespreken wanneer daar  behoefte aan is of om vragen te beantwoorden. 

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om op locatie te komen rondom de buurt van Zutphen. Op locatie kan ik op zielsniveau in gesprek gaan en dit direct aan u vertalen of  vragen direct beantwoorden die u heeft om zo helderheid te creëren. Dit kan ook telefonisch ook hierin waarborg ik de vrije wil van de desbetreffende persoon.