Kinderfluister sessie 


Baby's en jonge kinderen kunnen nog niet goed verwoorden wat hen dwars zit. kinderen zijn vaak gevoeliger voor hun omgeving en pakken veel meer op dan wij door hebben. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld : veel huilen, moeilijk in slaap komen, nachtelijke onrust, stil of terug getrokken gedrag, angstig zijn, moeilijk in contact met anderen komen, onrust in het lijf,snel geprikkeld zijn, woede uitbarstingen of druk gedrag en lichamelijke klachten zoals buikpijn en hoofdpijn.

Tijdens een kinderfluister sessie stem ik me af op uw zoon of dochter. Ik maak op zielsniveau contact met uw kind. En ga op zielsniveau met uw zoon of dochter in gesprek. Ik krijg via uw kind door wat er speelt, hoe hij/zij zich voelt of er spanningen zijn, welke behoefte er is etc.

Aanwezige spanningen en/of eventuele blokkades kan ik direct bij uw kind weg halen.  Alles wat uw zoon of dochter mij verteld komt op papier te staan en zal ik u per post  toe sturen.

 

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om na de fluister sessie deze telefonisch  te bespreken waarin ik nog verder kan afstemmen op vragen of zaken die tijdens de fluistersessie naar voren zijn gekomen.


Heeft u een korte vraag over uw zoon of dochter dan is een kleine afstemming waarin u uw vraag stelt ook een mogelijkheid. Dit kan telefonisch of via whats app


Een kinderfluister sessie is aan te vragen via centrumamara@gmail.com of via een whats app bericht. U mag mij ook altijd bellen voor meer informatie.

Graag ontvang ik de naam,geboorte datum en een recente foto van uw zoon of dochter.

In verband met de privacy van uw kind vind ik het belangrijk dat kinderen vanaf 10 jaar op de hoogte zijn van de fluistersessie en hun toestemming hiervoor geven. Bij jongere kinderen vraag ik op zielsniveau om hun toestemming.