Om een probleem of klacht bij de bron of oorsprong aan te pakken, in plaats van te bestrijden zal er soms dieper gekeken moeten worden naar het ontstaan van de klacht of probleem. Datzelfde geld voor bepaalde patronen of overtuigingen deze kunnen zo diep geworteld zijn dat ze moeilijk te doorbreken zijn

 

 

Healing

Over het algemeen is de energie in ons zelf in balans maar door ziekte, gebeurtenissen of een operatie in ons leven of zelfs vorige levens kan een verstoring van de energiebalans ontstaan. Als deze niet hersteld wordt kunnen er blokkades ontstaan dat zich kan uitten in lichamelijke of mentale klachten. Met een healing kan je deze energie weer herstellen en laten stromen. Het is een prima aanvulling op een reguliere medische behandeling. Healen is aangeven waar en waarom je healt zodat iemand zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven en zijn of haar levenspad. Een goede doorstroming van de energie bevordert de gemoedrust en gezondheid, het helpt je bij het overwinnen van problemen en ondersteunt de persoonlijke groei.

Een healing kan werken voor de volgende klachten:

 

Herstel na ziekte of een operatie

Onrust, vermoeidheid, lusteloosheid en slaapproblemen.

Stress, burn out, angsten, onzekerheid, niet lekker in je vel zitten.

Depressie

Emotionele zware periode zoals overlijden van een dierbare, scheiding etc.

Verwerken oude pijn /trauma

Loskomen van oude patronen en overtuigingen.

Lichamelijke klachten

 

Tijdens een sessie combineer ik het geven van een healing met reading en daarbij een stuk coaching indien dit gewenst is. 

Een healing kan toegepast worden voor verlichting en/ of genezing van klachten. Gedurende de behandeling wordt de energie vanuit de spirituele wereld doorgegeven via mij. Ik stem me af en richt helende energie op plekken waar ik naar toe geleid wordt. Ik kan klachten letterlijk voelen.  Er zullen mooie boodschappen voor de persoon in kwestie komen waardoor iemand op emotioneel gebied kan loslaten gepaard met lichamelijke klachten. Oorzaak van problemen, ziektes en blokkades kunnen vrijwel direct bereikt en verholpen worden al is dat wel afhankelijk van de klacht en individu. De blokkade en of pijn kunnen in dit leven zijn ontstaan maar ook in vorige levens en deze worden inzichtelijk gemaakt en getransformeerd.

 

 

 Korte healing sessie

Ook een korte healing sessie is mogelijk. Hierin laat  ik mij leiden door waar de  energie naar toe mag en haal ik blokkades en belastende energie weg. Deze vorm van healing is vooral geschikt wanneer je je even niet lekker in je vel voelt zitten, vermoeid of overprikkelt bent. Wanneer je onrust, spanning of stress ervaart of het gevoel hebt dat je even vast zit in een bepaalde situatie waardoor je niet jezelf bent.

Een healing wordt gegeven in mijn praktijk en wanneer gewenst op locatie in omgeving Zutphen. 

 Wanneer je liever persoonlijk contact wilt  maar  het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen kan een telefonische sessie een mooie mogelijkheid zijn.