Baby/ kinderfluister sessie 

 

Een kinderfluister sessie is er om meer inzicht te krijgen in wat er innerlijk bij jouw  zoon of dochter speelt.

Vooral baby's en jonge kinderen kunnen zich nog niet goed verwoorden wat hun dwars zit, waar ze last van hebben wat ze voelen of waar ze behoefte aan hebben.

Ook oudere kinderen kunnen moeite hebben met verwoorden of zijn van zichzelf wat gesloten waardoor je wel ziet dat er iets speelt maar waarbij  het lastig is om de vinger er op te leggen in hetgeen  er innerlijk bij hem of haar speelt.

Kinderen zijn vaak gevoeliger voor hun omgeving en pakken veel meer op dan wij door hebben. 

Dit kunnen ze uiten bijvoorbeeld door woede uitbarstingen, onrustig slapen of onrustig zijn, veel huilen, klagen over lichamelijke klachten zoals buikpijn of hoofdpijn.

Vaak angstig, of stil en terug getrokken zijn, zich afsluiten waardoor het lijkt dat hij/ zij niet of slecht luistert. Moeilijk in contact komen met anderen of snel overprikkeld zijn. 

Of ineens niet meer naar school of  de opvang willen.

Via een kinderfluister sessie maak ik op zielsniveau contact met uw zoon of dochter en laat hem/haar vertellen wat er speelt, hoe hij/zij zich voelt, waar hij/zij tegen aan loopt en waarom hij bijvoorbeeld bepaald gedrag laat zien en wat er nodig is of waar hij/zij behoefte aan heeft. 

Ik laat het kindje vertellen wat voor hem/ haar belangrijk is te uiten en wat hij/zij wilt delen.

Het kan dus zijn dat er zaken zijn waar je benieuwd naar bent ,die niet benoemt worden door uw zoon of dochter.

Een specifieke vraag mag u altijd mee sturen die ik indien nodig achteraf aan uw zoon/ dochter kan stellen. 

Daarnaast stem ik ook af op zijn/haar energie om eventuele blokkades en ballast weg te halen.

Alles wat uw zoon of dochter mij verteld komt op papier te staan en stuur ik je per post. 


Indien u wenst om na de fluister sessie deze nog telefonisch te bespreken of om  af te stemmen op vragen die u heeft die tijdens de fluistersessie naar voren zijn gekomen. Of  wanneer er behoefte is aan wat extra handvatten of een persoonlijk gesprek. Is dit mogelijk door een fluister sessie met telefonische nabespreking te boeken.


Persoonlijke Sessie

Een persoonlijke sessie bij mij in de praktijk of op locatie in de buurt van Zutphen is ook een mogelijkheid. Uw kindje hoeft hierbij niet aanwezig te zijn. Deze sessie is er meer op gericht om antwoorden en inzichten aan te reiken die u heeft omtrent uw zoon of dochter.

      


Telefonisch of via Whats App

Soms heb je maar één korte vraag of bepaalde specifieke vragen waar je graag meer inzicht of antwoord op zou willen hebben wat betreft jouw kindje. Wanneer je het prettiger vind om rechtstreeks antwoord/ inzicht te krijgen. Wanneer je bijvoorbeeld merkt dat jouw kindje onrustiger is dan anders, meer huilt minder goed slaapt, vaker boos is dan normaal etc.

Via een  telefonisch gesprek of via de whats app kan ik voor je afstemmen en inzicht en antwoord geven wat er speelt waardoor er duidelijkheid en meer rust kan ontstaan.


 Een baby/kinderfluister sessie is aan te vragen via centrumamara@gmail.com of via een whats app bericht. U mag mij ook altijd bellen voor meer informatie.

Graag ontvang ik de naam, geboorte datum en een recente foto van uw zoon of dochter.

In verband met de privacy van uw kind vind ik het belangrijk dat kinderen vanaf 10 jaar op de hoogte zijn van de fluistersessie en hun toestemming hiervoor geven. Bij jongere kinderen vraag ik op zielsniveau om hun toestemming. 

 

 

          


Kinderfluister en coaching traject


Het kan zijn dat je na een fluister sessie behoefte hebt aan een stukje begeleiding, extra handvatten, antwoorden of inzichten. 

Samen kijken naar oplossingen en aanbrengen van veranderingen. Maar ook kijken wat er in jou/jullie als ouder(s) nog speelt welke ballast nog mee gedragen wordt vanuit het verleden, welke patronen en overtuigingen er doorbroken mogen worden die onbewust invloed kunnen hebben op jouw kindje en zijn ontwikkeling en gedrag. 

Wanneer je als ouder bereid bent zaken in jezelf aan te pakken help je niet alleen jezelf maar ook jouw kindje om zich verder te kunnen ontwikkelen in alle vrijheid alles staat met elkaar in verbinding.


Door middel van coaching in combinatie met afstemming en het onderzoeken en doorbreken van vastzittende overtuigingen, patronen en familiaire belastingen, het weg halen en inzichtelijk maken van  ballast  maar ook inzichtelijk maken wat jouw kindje jou spiegelt en duidelijk wilt maken in bepaald gedrag, komt er steeds meer  ruimte,  rust en balans bij zowel jullie als ouder(s) als bij het kindje of binnen het gehele gezin.


Samen kijken we stap voor stap wat er aangeraakt en geheeld mag worden en welke invloed dit heeft op het kindje. Welke ballast vanuit het verleden er los gelaten mag worden zodat er ruimte ontstaat.

Daarnaast is er tijdens elke ontmoeting ruimte om vragen te stellen waarop ik kan afstemmen om zo steeds meer duidelijkheid en inzichten te krijgen waarin er een totaal beeld kan ontstaan en helderheid en rust ontstaat.

 


kort traject  bestaat uit:

een intake, kinderfluister sessie, 

nabespreking 

 3 coaching/afstemming sessie's van 90 min.


Traject van ongeveer 6 maanden

Intake

Kinderfluister sessie

Nabespreking

6 x coaching afstemming van 90 min