Contact met Engelen

Tijdens deze workshop ga je kennismaken met de engelen. Engelen zijn altijd om ons heen en dicht bij ons. Ze willen ons graag helpen maar respecteren onze vrije wil zodat wij de engelen zelf om hulp moeten vragen.

 

In deze workshop leer je welke Aartsengelen er zijn, en bij welke hulp je een speciale Aartsengel kan aanroepen. Je leert hoe je contact met de engelen kan maken en op welke manier de engelen contact met jou kunnen maken. Wie zijn je beschermengelen, hoe kan je hulp vragen en wat kan je zowel aan de engelen vragen, en leer hun energie te kennen en herkennen, en hoe je met ze kan communiceren. Engelen boodschappen kunnen ons op veel manieren bereiken door ze te horen, zien, voelen of door getallen. Na mate je meer werkt met de engelen zullen inzichten versterken en de ervaringen die je met de engelen zult krijgen meer worden.

We zullen ook gaan samenwerken met de engelen om helende energie te sturen naar personen die extra hulp kunnen gebruiken dat kunnen ook overledene dierbare, planten, dieren of plekken op aarde zijn waarnaar we energie sturen. Je zult de energie voelen stromen een erg mooie ervaring.